Nieuwe leden hebben zich aangesloten bij Kooperatief. Welkom!

Tijdens een prachtige na zomer periode hebben er zich weer twee nieuwe deelnemers aangemeld met mooie besparing vraagstukken op het gebied van facilitaire inkoop. Welkom bij de club!

Fijne zomervakantie toegewenst!

De zomervakantie is aangebroken. Namens heel Kooperatief een hele fijne zomer!

Zomerkorting!

Tijdens de rustige zomerperiode is het een perfect moment om in uw facilitaire inkoop te duiken. Welke besparingen zijn er nog allemaal mogelijk? van hoeveel leveranciers maak ik allemaal gebruik? Hoe kan ik mijn inkoop optimaliseren en centraliseren? Laat een van onze adviseurs u adviseren. Neem vrijblijvend contact op via www.kooperatief.nl/contact of telefonisch via 06 225 632 88.

Daarnaast krijgt u als nieuw aangemeld lid 25% korting op uw eerste jaarabonnement bij Kooperatief. Geef de code zomer18 door en bespaar nog meer! (geldig t/m 1 september 2018)

CSU, de partner in schoonmaak voor Kooperatief

Met veel trots kunnen wij jullie vertellen dat er voor de dienst ”Schoonmaak” een nieuwe leverancier is aangesloten. Vanaf maart 2018 kunnen jullie gebruikmaken van deze partnership en daarbij de collectieve voordelen die afgesproken zijn tussen CSU en Kooperatief. Spreek ons aan via de chat op de website of laat je nummer achter in ons contactformulier om meer te weten te komen over welke besparingen dit voor jou oplevert.

Initial / CWS Boco groep als nieuwe leveranciers van Kooperatief

Ook collectieve voordelen op het gebied van Sanitaire Hygiene kan je bij Kooperatief terecht. Wij komen graag met onze partners Initial Nederland / CWS Nederland B.V. langs voor een op maat gemaakte aanbieding. Bel ons nu op 06 225 632 88.

Nu ook flinke korting bij Drukwerkdeal via Kooperatief

Ook voor flinke korting op je drukwerk, relatiegeschenken, promotie, reclame, presentatie kan je terecht bij Kooperatief. Kijk voor meer info op www.kooperatief.nl of bel mij op 0622563288. # Drukwerkdeal.nl

Nieuwe leverancier voor kantoorartikelen

Kooperatief heeft een nieuwe leverancier op het gebied van kantoorartikelen. Per 1 maart 2018 kunnen onze leden gebruik maken van de collectieve voordelen bij Staples. Meld je nu aan als deelnemer en maak direct gebruik van de collectieve voordelen.

Actie! De kracht van netwerken levert nog meer voordeel op

Onze deelnemers kunnen nu nog meer voordeel halen uit Kooperatief. Help Kooperatief groeien en meer collectieve voordelen behalen door mede ondernemers uit jullie netwerk bij ons aan te sluiten. Voor elke nieuwe aangebrachte deelnemer ontvang je nu een maand gratis deelnemersbijdrage.

Nieuwe leverancier!